TAPPEN. AFSCHUIMEN. PROOSTEN. GENIETEN VAN 20 BIEREN OP TAP.

Zie je het voor je? De kastelein adviseert, jij knikt, de tap gaat open, bier stroomt, je voelt het koude glas en dan de eerste slok. Precies, smaakt naar meer! Met 20 mooie bieren op de tap is er voor iedere liefhebber en elk proostmoment de juiste bierbeleving. Bieren van de Delftse Brouwers, maar ook verrassende (inter)nationale bieren om de dag te vieren en de avond mee in te luiden. Omdat er voor mooi bier altijd een goede reden is!

“De brouwerij in Delft met stijl vol smaak”

Beer flight

Welkom aan boord van deze bierige vlucht. Stap binnen, pak een
kruk aan de bar of kies jullie tafel en proef 4 bijzondere bieren van
de tap. Kijk rond en ontspan. Wij selecteren de bieren, jij zet het glas
aan je lippen en proeft. Bestemming? Genieten met een glas in
de hand.

4 proefglazen | 12 cl
€ 15 per persoon

local Beer flight

In Delft blijven en toch op reis! Laat je verrassen op deze biertour langs de lokale big four: 4 ambachtelijke bieren van Delftse Brouwers. Met een beetje geluk zie je de brouwer aan het werk in zijn natuurlijke Delftse habitat. Echt, handgemaakt, pure smaak. Cheers op de mooiste brouwstad van Nederland.

4 proefglazen | 12 cl
€ 13 per persoon

Beer Flight
& BOrrelplank

Het beste van beide werelden. Borrelplank + Mooie Bieren = Next Level Borrelen. Kijk dat is nog eens bruikbare wiskunde. Jouw 4 geselecteerde bieren passen perfect bij de stoere etenswaren op de stevig gevulde borrelplank. Zuurdesembrood met tuinkruidenboter, venkelworstjes met currysaus, Delfts goud oud kaas… Smakelijk!

4 proefglazen | 12 cl
 borrelplank
€ 30 per persoon

Onze borrelplank bestaat uit zuurdesembrood van Meneer Leffers met tuinkruidenboter, Delfts goud oud, geitenkaas met fenegriek, gekonfijte uien paté, coburgerham, venkelworstjes met currysaus, bospeen met mieriksworteldip, Beierse pretzel met obazda en pickles

Met een groep?

Hoe meer zielen (of bieren), hoe meer vreugd. Kom je met vrienden voor een bierproeverij in Delft? Bedrijfsuitje in Delft? Is het dit jaar jouw beurt om de familiedag te organiseren? Heb jij even geluk! Voor groepen vanaf 8 personen bieden we speciale bierproeverijen en activiteiten in Delft aan. Ontdek hier jouw nieuwe favoriete teamuitje in Delft.