Bierloket

Bestel jouw favoriete bieren van Delftse Brouwers online! De collectie bieren van Delftse Brouwers bestaat uit verschillende kleuren, smaken, percentages en tonen. Maar allen dienen hetzelfde doel: ech Dellufs genieten. De flessen bier die jij kiest, kan je afhalen bij het Bierloket aan de achterkant van Delfts Brouwhuis. 

Bezorgen? Dit is niet meer mogelijk.

Afhalen? Dit is mogelijk bij besteding vanaf € 10,- | geef je bestelling door voor donderdag 00:00 | jouw bierpakket staat dan klaar aan het Bierloket aan de achterkant van Delfts Brouwhuis op vrijdag tussen 12:00 en 16:00 | je betaalt eenvoudig met pin aan het bierloket

Bierpakket
Stel jouw eigen Delftse Brouwers bierpakket samen! Alle combinaties zijn mogelijk.
Kies 9 Delftse bieren uit voor € 20
Kies 14 Delftse bieren uit voor € 30
Kies 20 Delftse bieren uit voor € 40

Bier kopen zonder bestellen? Kan ook! Ons Bierloket is op vrijdagmiddag geopend van 12:00 tot 16:00.

Wegens daverend succes is Delftse Brouwers Oerpils op dit moment niet verkrijgbaar.

Vragen?
Stuur dan even een mailtje naar info@delftsbrouwhuis.nl

 

“Ech Dellufs genieten”

Scroll naar top

Meld je aan voor het Delftse Brouwers Bier College!

Op vrijdagavond 15 mei organiseren we een livestream bierproeverij in samenwerking met Delftse Brouwers. De bierproeverij bestaat uit vijf vers gebrouwen specials van Delftse Brouwers waarvan de meesten nog niet eerder verschenen! Zo’n proeverij doe je het liefst met z’n tweeën, je krijgt namelijk vijf flessen van 0.5 liter. Befaamde brouwer John Brus vertelt je niet alleen alles over deze bieren en smaken van Delftse Brouwers maar neemt je mee in zijn brouwwereld. Hij gaat in gesprek met een andere bierexpert én Sander Arkenbout (een van de eigenaren van Delfts Brouwhuis) over bier, de invloed van de coronacrisis op de brouwwereld en de horeca en de toekomst. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Proef 5 speciale bieren, stap in de brouwwereld van John Brus en kom dingen over bier te weten die je nog niet eerder hoorde!

  • Meld je aan via ons online Bierloket
  • Voor 35 euro krijg je vijf vers afgevulde flessen van 0.5 liter (2 personen) en een inlogcode voor onze livestream
  • Je kunt aangeven of je de flessen op vrijdagmiddag wilt laten bezorgen bij jou thuis, of wilt afhalen aan ons Bierloket, betaling gaat eenvoudig per pin