Welkom bij het bierloket!

[ex_wf_list count="20" posts_per_page="20" menu_filter="show" orderby="order_field" hide_ftall="yes" order_cat="yes" number_excerpt="30" ]

Bierloket

De collectie bieren van Delftse Brouwers bestaat uit verschillende kleuren, smaken, percentages en tonen. Maar allen dienen hetzelfde doel: ech Dellufs genieten. Stel je eigen Delftse Brouwersbierpakket samen!

Alle combinaties zijn mogelijk.

[exwfsc id="2573"]

Pubquiz

[exwfsc id="3762"]

Avondje brouwhuis

Avond vol vertier! Haal het Brouwhuis voor een avond in huis en proef nieuw vers bier van Delftse Brouwers in combinatie met goed eten! Wij maken de avond compleet met een bieraperitief, heerlijke borrelhappen, een korte pubquiz, een video met uitleg over het bier en muziek.

Jij hoeft alleen nog de laatste handelingen uit te voeren in de keuken en tovert binnen enkele minuten een Bier & Foodfeest op tafel (duidelijke instructie wordt meegeleverd). Elke vrijdag en zaterdag, bezorgen en afhalen! Te bestellen vanaf 2 personen.

[exwfsc id="2577"]

brouwers maaltijd

Zin in een lekkere Brouwers Maaltijd met een goed Delfts bier? Van donderdag tot en met zondag serveren wij drie Brouwers Maaltijden. En die smaken extra goed in combinatie met een koud bier van Delftse Brouwers dat jij zelf uitkiest!

Bezorgen en afhalen! Wij komen jouw bestelling graag thuis bezorgen op de door jou uitgekozen dag en tijdvak. Heb je gekozen voor afhalen? Dan staat jouw bestelling klaar aan ons Bierloket aan de achterkant van Delfts Brouwhuis op de door jou uitgekozen dag en tijdvak. Thuis schuif je de maaltijd alleen nog even in de oven volgens de meegeleverde instructie.

[exwfsc id="2578"]

Merchandise

Sweaters, T-shirts, Caps en Beanies van Delftse Brouwers. Diep donkerblauw, van een goede kwaliteit en met een fraaie opdruk van onze geliefde Hippo. Ook bestel je hier een giftpack met vier verschillende bieren van Delftse Brouwers en een bierglas van Delfts Brouwhuis!

[exwfsc id="2579"]

Losse bieren

De collectie bieren van Delftse Brouwers bestaat uit verschillende kleuren, smaken, percentages en tonen. Maar allen dienen hetzelfde doel: ech Dellufs genieten. Kies hier jouw persoonlijke favorieten. Alle bieren zijn hier apart en per stuk te bestellen. Minimale besteding voor bezorgen is €22.

[exwfsc id="3020"]

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te bezoeken.