700 JAAR LEVEN IN DE BROUWERIJ

In Delfts Brouwhuis huist de stadsbrouwerij Delftse Brouwers. Precies: laten we het vooral niet moeilijk maar wél lekker maken. Zo denkt ook Delftse brouwer John Brus. Hij laat op de plek van een ruim 700 jaar oude brouwerij weer echt Delfts bier uit de tap stromen. Met 33 jaar ervaring, talloze brouwsels en 1 absolute liefde. Één keer raden. Bier.

John is een bekende in de nationale en internationale craft beer scene. Dat word je niet zomaar: hij ging (lands)grenzen over en ontdekte op de brouwvloer en tijdens talloze ‘collaboration brews’ met andere toonaangevende bierbrouwerijen de geheimen van het vak. Met flessen vol smaken en een fust vol bierkennis brouwt hij nu in Delft. Delftse Brouwers is in het Delfts Brouwhuis een zoektocht naar nieuwe toffe bieren gestart! Gevonden!

“Hier is het glas altijd halfvol. Zo niet, dan is het tijd voor een tweede glas”

Bij goed bier,
hoort een goed verhaal!

Daarom nemen we je elke eerste zondagochtend van de maand om 11.30 uur graag mee met een rondleiding door de brouwerij. Tijdens deze Brouwerij Tour maak je kennis met de Delftse Brouwers, de waanzinnige brouwketels en de 14e-eeuwse bierkelder. Niet geheel onbelangrijk: je krijgt 4 proefglazen craft beer vol karakter.

Brouwerij Tour
koffie of thee bij ontvangst
4 proefglazen
Elke eerste zondag van de maand
11:30 tot 13:00 uur
€ 20 per persoon

Brouwerij
Tour

SChrijf je hier in:

Met een groep?

Hoe meer zielen (of bieren), hoe meer vreugd. Kom je met vrienden voor een bierproeverij in Delft? Bedrijfsuitje in Delft? Is het dit jaar jouw beurt om de familiedag te organiseren? Heb jij even geluk! Voor groepen vanaf 8 personen bieden we speciale bierproeverijen en activiteiten in Delft aan. Ontdek hier jouw nieuwe favoriete teamuitje in Delft.