DELFTSE BROUWERS: LOKALE BIEREN (DI)VERS VAN DE TAP

In Delfts Brouwhuis huist de brouwerij Delftse Brouwers, de jongste brouwerij van Delft in de meest historische omgeving. Hier brouwen we wekelijks met brouwer John Brus mooie bieren die direct naar één van de 20 taps stromen. Eigenhandig. Eigen bieren. Voor jou. Klaar om getapt te worden. De collectie bieren van Delftse Brouwers bestaat uit verschillende kleuren, smaken, percentages en tonen. Maar allen dienen hetzelfde doel: ech Dellufs genieten.

Weizen

De verfrissend en doordrinkbare Weizen van de Delftse Brouwers is een traditioneel bovengistend bier met zachte fruitige tonen.


5,2%

Tripel

Deze amberkleurige triple van Delftse Brouwers is een trots, bovengistend, lichtkruidig bier met een volle, moutige en licht zoete smaak.


8,5%

Oerpils

Een ongefilterd pils in een klassieke Beierse stijl met een vol moutig, licht bitter en ongecompliceerd smaakprofiel. Even toegankelijk als de meeste bekende pilsener maar dan mét smaak!


5%

IPA

Een lekker fruitige India Pale Ale met aardse ondertonen. Licht zoetig met een stevige bitterheid.


6,5%

Blond

Blond van Delftse Brouwers is voor de pilsdrinker die eens wat anders wil. Dorstlessend, licht kruidig, zoetig en een licht bittertje.

6,2%

previous arrow
next arrow
Slider
Scroll naar top

Bestel jouw favoriete bieren van Delftse Brouwers online! De collectie bieren van Delftse Brouwers bestaat uit verschillende kleuren, smaken, percentages en tonen. Maar allen dienen hetzelfde doel: ech Dellufs genieten. De flessen bier die jij kiest, worden bij jou thuis bezorgd of kan je afhalen bij het Bierloket aan de achterkant van Delfts Brouwhuis. Vul het bestelformulier in en geef aan of je kiest voor bezorgen of afhalen.