GROEPSACTIVITEIT IN DELFT? PROOST OP DE TEAMSPIRIT!

Bedrijfsuitje in Delft, dagje weg met de familie of een weekend met vrienden op pad? Stap met z’n allen Delfts Brouwhuis binnen. Deel momenten, maak samen herinneringen en vergeet er de volgende ochtend weer een paar. Ga voor een Brouwerij Tour of kies voor die prachtige borrelplank bij je bier. De echte avontuurlijke types stappen op de fiets en ontdekken de bijzondere plekjes van Delft. Verhalen, smaken en activiteiten smelten samen in Delfts Brouwhuis. Samen zijn, samen delen, samen bier drinken.

Speciale wensen, (te) gekke vragen, bijzondere behoeften? Neem dan contact met ons op via info@delftsbrouwhuis.nl.

“Smaakmakers, genieters en liefhebbers onder mekaar”

Brouwerijtour & borrelplank

Lekkere bieren, een stevige borrelplank en een omgeving die historische verhalen lijkt te fluisteren. Men neme een goed glas bier, telt daar zuurdesembrood met tuinkruidenboter, Delfts goud kaas, venkelworstjes met currysaus en nog meer bizar goede borrelhappen bij op en… een proeverij om je vingers bij af te likken.

Borrelplank
4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€ 40 per persoon

zuurdesembrood van Meneer Leffers met tuinkruidenboter, Delfts goud oud, geitenkaas met fenegriek, gekonfijte uien paté, coburgerham, venkelworstjes met currysaus, bospeen met mieriksworteldip, Beierse pretzel met obazda en pickles 

Vanaf 15 personen
Niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond

Bierproeverij

Kijk. Proef. Ontdek. Dit is jouw kans om kennis te maken met de lekkerste lokale bieren. Zo ziet Delft er uit in een glas: authentiek, trots en vol karakter! Proef 4 mooie bieren met uiteenlopende tonen en smaken. Alleen van het lezen van deze woorden krijg je al dorst. Delft schuimt!

4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€ 18 per persoon

 

Bierproeverij & Brouwerij tour

Ga mee op tour langs het brouwproces van onze Delftse bieren. De brouwer vertelt je vol trots over zijn ambt. Daar krijg je dorst van! Proef en geniet van 4 mooie bieren. Je reist van station ‘toen en ooit’, door de eeuwenoude bierkelder, langs de Delftse biergeschiedenis, naar eindstation ‘nu en gezellig’.

Rondleiding
4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€25 per persoon | 1,5 uur

Vanaf 15 personen
Niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdag

Bierproeverij &
BIERHISTORISCHE WANDELING

Loop door Delft en ontdek toffe verhalen, bizarre anekdotes en proef de fijnste bieren. Deze net-even-anders bierhistorische wandeling duurt 1,5 uur. Je loopt al ‘verhalend’ door de Prinsenstad, maakt kennis met de essentie van de Delftse bierhistorie en finisht bij Delfts Brouwhuis. En daar gaat de tap open.

Bierhistorische wandeling
4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€ 26 per persoon

Vanaf 15 personen

Activiteit

Ik heb het liefst contact
Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons.