GROEPSACTIVITEIT IN DELFT? PROOST OP DE TEAMSPIRIT!

Het is niet de tijd voor groepen. Nog niet. Maar zodra het kan, proosten we samen!

Bedrijfsuitje in Delft, dagje weg met de familie of een weekend met vrienden op pad? Stap met z’n allen Delfts Brouwhuis binnen. Deel momenten, maak samen herinneringen en vergeet er de volgende ochtend weer een paar. Ga voor een Brouwerij Tour of kies voor die prachtige borrelplank bij je bier. De echte avontuurlijke types stappen op de fiets en ontdekken de bijzondere plekjes van Delft. Verhalen, smaken en activiteiten smelten samen in Delfts Brouwhuis. Samen zijn. Samen delen. Samen bier drinken.

Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij de volgende smakelijke mogelijkheden.

“Smaakmakers, genieters en liefhebbers onder mekaar”

Bierproeverij &
brouwerij tour

Ga mee op tour langs het brouwproces van onze Delftse bieren. De brouwer vertelt je vol trots over zijn ambt. Daar krijg je dorst van! Proef en geniet van 4 mooie bieren. Je reist van station ‘toen en ooit’, door de eeuwenoude bierkelder, langs de Delftse biergeschiedenis, naar eindstation ‘nu en gezellig’.

Rondleiding
4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€19,50 per persoon | 1,5 uur

Vanaf 15 personen
Niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond

Bierproeverij

Kijk. Proef. Ontdek. Dit is jouw kans om kennis te maken met de lekkerste lokale bieren. Zo ziet Delft er uit in een glas: authentiek, trots en vol karakter! Proef 4 mooie bieren met uiteenlopende tonen en smaken. Alleen van het lezen van deze woorden krijg je al dorst. Delft schuimt!

4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€ 14,50 Per persoon

Bierproeverij &
bOrrelplank

Lekkere bieren, een stevige borrelplank en een omgeving die historische verhalen lijkt te fluisteren. Men neme een goed glas bier, telt daar gemarineerde zalm, rauwe Maasham, gehaktballetjes en nog meer bizar goede borrelhappen bij op en… een proeverij om je vingers bij af te likken.

Borrelplank
4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€ 27 per persoon

Iedere dag mogelijk, uitsluitend op inloop
(vanaf 2 pers. en reservering niet nodig)

Brouwersplateau bestaat uit Zuurdesembrood met boter van gekonfijte knoflook en tuinkruiden, gehaktballetjes in saus van Brugse Zot en appelstroop, Livarcoppa, rauwe Maasham, rilette van makreel, gemarineerde zalm, gegrilde groenten en gepofte knolselderij

Bierproeverij &
DelftByCycle

Trap door Delft en ontdek toffe verhalen, bizarre anekdotes en proef de fijnste bieren. Deze net-even-anders guided tour van 1,5 uur begint om 15.00 uur bij de Delftse Molen. Je fietst al ‘verhalend’ door de Prinsenstad, maakt kennis met de essentie van Delft en finisht bij Delfts Brouwhuis. En daar gaat de tap open.

Fietstocht DelftByCycle
4 proefglazen Delftse Brouwers
Vol glas Delftse Brouwers naar keuze
€ 37 per persoon

Activiteit

Ik heb het liefst contact
Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons.
Scroll naar top

Bestel jouw favoriete bieren van Delftse Brouwers online! De collectie bieren van Delftse Brouwers bestaat uit verschillende kleuren, smaken, percentages en tonen. Maar allen dienen hetzelfde doel: ech Dellufs genieten. De flessen bier die jij kiest, worden bij jou thuis bezorgd of kan je afhalen bij het Bierloket aan de achterkant van Delfts Brouwhuis. Vul het bestelformulier in en geef aan of je kiest voor bezorgen of afhalen.