HIER STAAT DE DEUR EN DE TAP ALTIJD OPEN.

De nodige maatregelen zijn getroffen en we zijn heel blij om je te kunnen ontvangen in het Brouwhuis, de eeuwenoude kelder en in de biertuin op het Brouwplein. Het is anders dan anders maar onze gastvrijheid is onveranderd! 

  • Spontaan komen aanwaaien voor een drankje, lunch of diner kan nog steeds! Onze gastheer of gastvrouw ontvangt je aan de deur en brengt je naar een tafel.
  • Via ons online reserveringssysteem kun je een tafel reserveren voor lunch of diner. Reserveren voor lunch? Je kiest van onze nieuwe zomerse lunchkaart. Reserveren voor diner? Dan heb je de keuze uit een 2 of 3-gangen diner met vrije keuze van de dinerkaart. Drankje doen? Kom gewoon lekker langs!
  • Het is nu ook mogelijk om een tafel buiten te reserveren in de biertuin op het Brouwplein voor lunch en diner. Is het weer minder mooi dan verwacht? Dan kunnen wij op drukke dagen een vervangende plek binnen in het Brouwhuis echter niet garanderen.
  • Spontaan komen aanwaaien in de biertuin kan natuurlijk ook! Wij houden hier altijd tafels voor vrij. Bovendien hebben we de ruimte maar het kan zijn dat je even moet wachten op een plekje. Maar als je eenmaal zit, kun je genieten van een kop koffie, mooie bieren van tap, lunch of diner zonder restricties in tijd en besteding.
  • In zowel de biertuin als het Brouwhuis hebben we 2-persoons tafels, 4-persoons tafels en 6-persoons tafels voor huishoudens en niet-huishoudens waarbij rekening is gehouden met de 1,5 meter maatregel. Meer personen? Neem dan contact met ons op via reserveringen@delftsbrouwhuis.nl.

Heel graag tot snel!

Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons.
Scroll naar top

Bestel jouw favoriete bieren van Delftse Brouwers online! De collectie bieren van Delftse Brouwers bestaat uit verschillende kleuren, smaken, percentages en tonen. Maar allen dienen hetzelfde doel: ech Dellufs genieten. De flessen bier die jij kiest, worden bij jou thuis bezorgd of kan je afhalen bij het Bierloket aan de achterkant van Delfts Brouwhuis. Vul het bestelformulier in en geef aan of je kiest voor bezorgen of afhalen.